ΜΥΛΟΠΟΤΑΣ ΙΟΣ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Τα δύο καταλύματα μας βρίσκονται στην περιοχή του Μυλοπότας. Το Gorgona Apartments βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία, στο νότιο τμήμα της αμμουδιάς. Το παραδοσιακό σπίτι Περιβόλι, βρίσκεται στην ενδοχώρα του Μυλοπότα, περίπου 700μ. από την παραλία και προσφέροντας μερική θέα στη θάλασσα, καθώς και θέα στο βουνό.
Είναι εύκολο να φτάσετε στη Χώρα από το Gorgona, αλλά και στο λιμάνι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λεωφορείου η αφετηρία του οποίου, βρίσκεται ακριβώς έξω από το κατάλυμα.

Η περιοχή του Μυλοπότα είναι πολύ καλά οργανωμένη. Εδώ θα βρείτε πολλές τουριστικές υποδομές όπως ταβέρνες και εστιατόρια, μίνι μάρκετ, καφετέριες και beach bars. Η παραλία είναι μία από τις πιο γνωστές στις Κυκλάδες. Διαθέτει ξαπλώστρες και ομπρέλες, κέντρα θαλάσσιων σπορ που προσφέρουν ποικίλες εμπειρίες για extreme επισκέπτες αλλά και για παιδιά.
περισσότερα

ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Για να φτάσετε στο κατάλυμά μας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λεωφορείο από το λιμάνι προς τον Μυλοπότα. Η τελευταία στάση είναι ακριβώς μπροστά από το Gorgona και η διαδρομή διαρκεί περίπου 10 λεπτά.

ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Εάν επιθυμείτε ιδιωτική μεταφορά, μπορούμε να ενημερώσουμε το ταξί, το οποίο θα σας περιμένει στο λιμάνι. Είναι σημαντικό να μας ενημερώσετε λίγες μέρες πριν την άφιξή σας.

*επιπλέον χρέωση

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ