ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΥΛΟΠΟΤΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ GORGONA

Απολαύστε την εκπληκτική θέα στη θάλασσα και την παραλία του Μυλοπότα. Στο πιο διάσημο σημείο του νησιού, το Gorgona Apartments προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, με θέα από κάθε δωμάτιο. Το κατάλυμα μας κυριολεκτικά αγγίζει την άμμο της παραλίας, προσφέροντας διαμονή τόσο στο επίπεδο της θάλασσας, όσο και σε ορόφους. Αντικρίστε κάθε πρωί ένα σπάνιο τοπίο, με την παραλία του Μυλοπότα ακριβώς μπροστά σας. Γευτείτε νόστιμο πρωινό, συνοδευόμενο από τον ήχο των κυμάτων.

Η παραδοσιακή νιώτικη φιλοξενία μας, θα είναι μια από τις ευχάριστες αναμνήσεις από τις διακοπές σας. Καθώς είμαστε δεύτερη γενιά ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στην φιλοξενία, γνωρίζουμε πόσο σημαντικές είναι οι διακοπές για τους επισκέπτες μας.

ΠΕΡΙΒΟΛΙ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Αν είστε λάτρες της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής και της λαϊκής τέχνης, τότε το Περιβόλι, ένα παραδοσιακό σπίτι για τρία άτομα μπορεί να είναι ιδανική επιλογή για εσάς. Πρόκειται για μια κατοικία χτισμένη σε 6000 τ.μ. αυλής-κήπων στην ενδοχώρα του Μυλοπότα.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΙΟ

Αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε την Ίο με την οικογένειά σας, τα ευρύχωρα δωμάτια μας θα σας φιλοξενήσουν με άνεση. Τα οικογενειακά δωμάτια του Gorgona διαθέτουν θέα στη θάλασσα και η άμμος, όπου μπορούν να παίξουν τα παιδιά σας, είναι μόλις λίγα μέτρα μακριά. Εάν επιθυμήσετε να επισκεφτείτε την πόλη της Ίου (Χώρα), αυτό θα είναι εύκολο ακόμα και με τα παιδιά, καθώς μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο που σταματά έξω από το Gorgona.

περισσότερα

ΚΑΘΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΔΙΑΜΟΝΗ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ,

ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΗΝ

ΑΜΜΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΠΟΤΑ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ

ΠΕΡΙΒΟΛΙ

ΒΙΩΣΤΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ

ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

GORGONA & ΠΕΡΙΒΟΛΙ

ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ

CHECK IN ΝΩΡΙΣ - CHECK OUT ΑΡΓΑ

*αναλόγως διαθεσιμότητας

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ